East beach

Tredje dagen och jag är sjukt medveten om min kropp och dess krämpor. Det är långa dagar och allt hålligång tar ut sin rätt. I morse när jag vaknade och skulle gå ner för trappen så var mina vrister stela (man står och går väldigt mycket, eller så kan det bero på en viss hoppdans på ett visst uteställe igår) så att jag var tvungen att vrida fötterna och gå ner sidleds och hålla i ledstången.

En halstablett, två panodil, en pepsi max och fyra rutor choklad senare så var jag sen till beachen för jag var bara tvungen att köpa plåster och ett cykellås.

 

Hittar jag ett cykellås? Hittar jag apoteket? Nix! Kommer för sent till beachen, cyklade som en galning och blev givetvis lite småstraffad av The Masters och fick trassla upp en bunt linor? men det gjorde ingenting för det var sol! Och jag fick senare en belöning. Bloggnolla står det nu på min t-shirt, så nu är jag också benämnd. Allting som står i relation till en nolla är ju mycket mer än bara en nolla liksom. Ett minimalt värde, men dock ett värde. Eller?

 

I dag har det inte regnat en enda gång och det var väl givetvis för att jag hade mina gummistövlar på mig. Mycket svettigt, men trevligt när vatten strömmade in i vallgraven till vårat ehhh kan jag ens kalla det för sandslott? Jordglob som havererade? Ett jungfrubröst? Nej jag vet faktiskt inte hur vi lyckades att inte lyckas.

Så beachen var det idag ? Östra stranden och nice väder, sandslottsbygge, vattenballongkastning, hinderlopp och ett himla spexande. Och jag måste komma på något annat spex och fjäsk än att hjula och massera? hmm får tänka på den.

 

Dagens minifilosofi: Det är 7 dagar kvar ? Lär dig att powernappa eller meditera medan du gör andra saker, du lär behöva det.  
/Lena
            


Kommentarer
Postat av: Lena

Skulle be lite om ursäkt för frågetecknen som ramlat in mellan raderna. Jag har inte klurat ut hur de tog sig dit..../Lena

2007-08-18 @ 19:29:42
Postat av: Tompa

Snygga stövlar...

2007-08-19 @ 02:01:50
Postat av: Lena

I know, jag blir så gla när jag ser dem...

2007-08-19 @ 17:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback