Billigt, men kreativt käk

Funderar ofta på om studenter verkligen äter så dåligt som det talas om. Gör ni det?

Själv försöker jag verkligen att lägga manken till för att skapa en varierande kost. Kanske beror det på att jag gillar att laga mat, men det är ju inte kul att äta samma hela tiden.
För några år sedan så kunde jag inte förstå hur man kunde överleva som vegetarian, men jag lutar mer och mer åt det hållet. För ett par månader sedan hade jag faktiskt bestämt mig för att byta planhalva i detta område, men det blev inte så. Jag tror att det lät för hårt med ett beslut liksom.
Nu väljer jag istället ofta det vegetariska alternativet, men kan äta kött med ganska gott samvete också. Jag har tänkt att det gröna riket ska få breda ut sig obehindrat i mitt medvetande men utan att några no-no's finns.

Idag var jag för övrigt sugen på potatis och palsternacka, vilket resulterade i att det blev rårakeinspirerade plättar med salsa till lunch. Riktigt gott, måste jag säga!


På tal på musik (man talar alltid om musik!) upptäckt att Bowie gör en egen version på The Doors låt Alabama song, som för övrigt också är en cover.. men vem är det som gjorde den från början? Eller vet någon om det finns några mer versioner på denna underbart coola låt?


Ikväll blir det till att visa sina kunskaper i bowling!
YES!

/Elin

Kommentarer
Postat av: Lance

originalet från 1927... musik av Kurt Weill

kolla länken vettja: http://en.wikipedia.org/wiki/Alabama_Song

2007-02-06 @ 18:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback