Ny vecka, nya löften, ny musik

Måndag. Måndag är en dag då man har chans att börja sitt liv på nytt. Mitt måndagsbeslut blev att ta tag i träningen inför beach 07. Brukar ju vara ganska duktigt med det där, men tiden har inte räckt till och sedan råkade jag ju ut för alla de där krämporna.

På det planet ska även jag informera er om att den misstänkta benhinneinflammationen kanske är ett minne blott. Känner mig fortfarande öm i skenbensmusklerna, men fokuserar just nu på att inte känna den underliga smärtan mellan axlar och nacke. Även utsidorna på höfterna gör ont. Jag måste verkligen ha en låg smärttröskel, alternativt en förmåga att klaga på allt som inte känns rätt i kroppen.
Har dock för mig att jag redan innan berättat om min otroliga överkänslighet för feber... 0,5 grader och jag är halvdöd. Nåja, ska inte uttråka er mer.

Åter till träningen: det blev situps i vardagsrummet framför Vänner och även ordentligt med stretchövningar för att lura bort stelheten i ovannämnda kroppsdelar.

Egentligen vill jag väl med det här inlägget bara uppmärksamma alla på den härliga musik som The Embassy tillverkar och glädjer mig med. Här får ni lyssna till Stage Persona. Trevlig lyssning!



Dagens plus & minus:
+ Kul lektion med forumteater på Sannarp
- En stålgrej som håller fast min pakethållare har gått av. Nu skramlar pakethållaren..


Ta hand om er!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Anna

Har också haft benhinneinflammation (och har) i vår och det är verkligen sämst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback