Det går bra nu :)

Idag har allt gått bra :) Morgonen började i och för sig med lite stress, men det gör inget. Jag fick jättebråttom och han inte äta mer än en ostbit. Sedan bar det av med mina agressive inlines - ner till källaren. Där låg nämligen mina arbetsdojor. Skynda, skynda bort till skolan. Jag fick köpa en ostfralla i skolans kiosk.

Efter en morgon i hundra knyck började saker och ting flyta på. Föreläsningen var intressant och den slutade också tidigare :) Förvånande nog hann jag hem och äta i god tid innan jag skulle iväg till jobbet; idag var första dagen! Inte nog med att jag han äta (en hamburgare på 120 g) så löste sig även det senaste dygnets problem med att säkerhetskopiera datorn!

Allting gick bra på jobbet! Alla jag mötte hälsade på mig och det stod på dagens schema att en ny medarbetare skulle börja :) Som tur var hände alla krångliga saker i början så att folk kunde visa mig tidigt. Jag lärde mig snabbt och det flöt sedan på. Glad överraskning nummer ett var att vi tydligen hade fikarast under passet. Nummer två var att det tog slut på jobb strax innan 18. Tapio fick sluta 40 minuter tidigare! Eftersom min chef/arbetsledare skulle hem samma tid fick jag skjuts :)

Jag hann tyvärr inte städa riktigt innan Johanna kom hit. Däremot hann jag baka :D Att sockerkakan blev lite ful, det är en bisak...

NU är man nyklippt igen..och sträv som ett sandpapper med grovhet 80. Tack, Johanna! Nu ska jag joina henne framför "Barnmorskorna" på tv.

Slagga vackert, eller parta på :P


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha mycket stavfel du hade denna gång Tapio ;)
och varsågod, jag tycker du blev tjusig:)
puss

Postat av: Anonym

Fan va tråkig blogg!!!! Vem i helvete bryr sig om detta ?!

2008-04-22 @ 12:20:57
Postat av: Tapio

Johanna: jag hittade inga stavfel?

Anonym: Att du besvärade dig med att läsa, och dessutom kommentera, visar ju på att jag har berört dig på något sätt ;)

2008-04-22 @ 13:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback