Kanel, kakao och combover

Vaknade 7.35 i morse. Hade försovit mig och packade väskan samtidigt som jag stoppade in skedar med yoghurt med för mycket kanel i munnen. För mycket kanel kan skapa en hettande och bitter sensation på tungan.
Så tänk på det när ni har bråttom.  


Var nästan lite i chocktillstånd när jag verkligen satt i föreläsningssalen kvart över åtta med frukost i magen.
Och ja, jag är en av de brudarna som hellre lägger min "jag har försovit mig tid" på att käka frukost istället för att duscha. Därför ser man ut därefter och folk frågar ideligen om man är trött. Det får man ta.

Även om jag somnade några gånger under föreläsningen så är jag nöjd med prestationen som kom i form av orden: Rör, som är ett halvskrivet ord för rörlighet. Stret, är kodordet för stretching, P står för PNF-metoden och uppv, är det galanta avskalade ordet för uppvärmning. Så blir det när man somnar mitt i skrivandet.


Hann med sjukgymnastiken på lunchen och fick lov av mannen som bestämmer över min fotleder att börja promenera, så det har jag gjort denna eftermiddag. Gick exakt 12,5 minuter åt ena hållet på Östra stranden och lika många minuter åt andra hållet, men som var tvunget att avbrytas av varm mjölkchoklad på en stubbe.
Den smakade för mycket kakao, det verkar vara tendensen som genomsyrar min dag i dag.


När jag var på väg hem såg jag en man i 65-årsåldern. Han hade vad man brukar kalla en "combover" dvs. han är flintskallig, men vill fortfarande ha en frisyr i form av en kammad lång hårtest från ena sidan till den andra.
Det roliga var inte egentligen frisyren, utan mer hur denna hårtest uppförde sig när det blåste.
Jag hade tänkt mig se vårtecken denna dag, och ja, hårtesten liknade tunna lakan i vårsol, kronblad på en vitsippa och fluffigt skum på havsvågen - särskilt när solen lös igenom:)


Minimåste: Måste börja hälla refillpåsarna i kryddburkarna så att man slipper stora klunsar av smak när man har bråttom.

/Lena  Kommentarer
Postat av: Sara

svar: Haller med =)

Postat av: Anonym

Gillar dina "mini" meningar:)

2008-04-16 @ 14:52:22
URL: http://metrobloggen.se/jodyanna
Postat av: Elin (exet)

Eller "RobinHoodfrilla"..... ta från de rika och ge till de fattiga... hihi

2008-04-16 @ 21:08:19
Postat av: Lena

Elin: Ha ha:) Ja en Robinhoodfrilla var det nog...hoppas han kände sig rik på annat än hår i allafall.

Johanna: Tack:) minimeningarna har hängt med från när jag började blogga, under nollningen. Kan ju hoppas på att det är ett vinnande koncept;)

2008-04-16 @ 22:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback