Film och åter film

Natten till igår la jag mig runt halv 02. Tyvärr hade jag tvättid klockan 06. Valet var att, antingen se Spindelmannen III, eller att göra det först på morgonen. Jag bestämde mig för att sova och att, på morgonen, kolla på film mellan tvättarna.

Under tisdagen var jag dödstrött. Fyra och en halv timmas sömn och sedan tvätt, film och jobb. På kvällen skulle jag ha filmkväll för att inviga min blu-ray-spelare. Filmerna hade jag hyrt kvällen innan eftersom återlämningstiden var en vecka. Det är sjukt bra att det kostar lika mycket att hyra blu-ray som DVD. Att man dessutom har studentrabatt och samlar bonus är grädde på moset :)

Efter jobbet var jag helt dödstrött men såg till att fullfölja filmkvällen. Tvättvik, städning och dusch hanns knappt med; som tur var kom de flesta lite sent så den tidigaste av dem fick ta emot de andra medan jag duschade!

Vi började med att kolla på "Supersugen (/"Superbad"). Den var sjukt rolig och jag har nog aldrig sett en film med så klockrent, naturligt och obscent språk. Se den med engelsk textning för att uppleva den till fullo :)

Nästa film blev "Rambo" -  den sista i serien. Jag har aldrig tidigare, riktigt fullt ut, testat min TV:s kapacitet. Igår fick jag gjort det - och jag blev imponerad!

Idag efter jobbet stekte jag två 120-grams hamburgare och kollade på extramaterialet till "Supersugen". Tydligen så finns där en mätare som, under filmen, räknar tre olika sorters obscena ord... Det kommer att testas innan filmen lämnas in igen ^^ Inatt måste jag dock sova. Gymmet kallar imorgon. Det är ett ställe som inte har fått den uppmärksamhet det förtjänar, på sistone :)

Ha det gôtt, gott folk!


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. Idag returnerade jag de böcker jag ej hann avbeställa. Det kostade mig 40 kronor att få tillbaka 150. Inte den bästa affär jag har gjort precis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback