Sommarjobb - Over & Out

Nu har jag jobbat min sista dag.

Tralla la la la la la la:)

När köpcentret ringde klockan fem, kickade jag ut den sista kunden, dissade glassen, men mutade i stället smaklökarna med två tuggummin för att inte falla för trycket och jag hissade ner dörrarna och log stort.

Och just då, glömde ja den elaka tanten som precis hade skällt ut mig för att jag inte anammat stålmannens röntgensyn, så att jag kunde se in i hennes påse, för att på röntgensätt se att hon faktiskt hade vanligt godis i sin påse och inte naturgodis.

Jag hade god lust att låta henne betala dyrt naturgodispris i stället för vanligt, men jag lät bli.


Ledig i två veckor innan skolan sätter igång. Mmm låter som ljuv musik i mina öron.

Eller ja, ledig och ledig. I morgon ska jag sätta i gång med ett skolprojekt som innebär att jag ska börja planera ett träningsupplägg för en eventuell klient som jag ska hjälpa under åtta veckor mot bättre hälsa nu i höst.

Det ska bli himla spännande, att verkligen få tillämpa allt det vi har lärt oss under det gångna året.


Snart är det dags att återvända till Halmstad, det ska bli skönt att få komma hem.

Jag kan också tänka att det är många nollor som inväntar torsdagen och som faktiskt inte alls har en aning om vad som väntar dem:)

Ni kan läsa om mina upptåg under nollningsperioden då jag började blogga, här.
http://hogskolanihalmstad.blogg.se/2007/august/


Så gott folk, jag ska försöka fixa ett inlägg i dagarna "Best of Lenas knasiga bravader" som ett avslut på denna epok.


Minifilosofier: Sommarjobb är till för att man ska uppskatta studietiden. Klockan två på natten är till för att man ska uppskatta sömnen i morgon. Jönköping är till för att sakna Halmstad och vice versa. Ensamhet är till för att sakna vänner. Film är till för att låtsas, så att livet blir mer verkligt. Vintern är till för att man ska sakna sommaren. Minibikes är till för att uppskatta mjölksyran i uppförsbacke. Tentaångest är till för att man ska uppskatta lugnet som gör en avdomnad och motgångar är till för att skapa utmaningar och göra en starkare.

Mummelsvammel

Oj oj, blir alldeles utmattad av att vara så här vis;)

/Lena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback