En vanlig lovdag

Vid 05:10 vaknade jag upp och såg ett sms från 03:30. Det stod, ungefär, "Är du vaken?". En polare hemifrån var avsändaren. Han hade nog vägarna förbi Halmstad-trakten och undrade därför om jag var vaken. Jag svarade kort och gott att jag sov med tjejen och att jag skulle upp och gymma inom några timmar.

06:30 gick jag upp för att äta frukost. Tio minuter senare ligger jag och snusar igen igen. Vid 8 är det dags att kliva ur sängen för andra gången; nu skulle jag till gymmet.

Som vanligt var jag tidsoptimist och missade den buss hem som jag skulle ta som senast. Eftersom jag är finne räckte morgonsolen för att jag skulle lockas till att få lite färg. Av med tröjan och lufta armhålorna var min melodi :)

Väl framme vid Gamletull tog jag en kort sväng in till Östras bröd och köpte min tjej en liten prinsesstårtbit. Den skulle hon få när jag väckte henne och grattade på namnsdagen. Att de flesta svenskar inte firar denna dag känns lite konstigt :)

Nu ska jag ta och träna magen, eftersom jag skippade det på gymmet för att hinna med bussen (som jag ändå missade).

Natti!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback