Summa sumarum - i bilder :)

I fredags agerade jag tidsoptimist igen. Efter att ha handlat, på väg hem från jobbet, hann jag bara organisera och städa sådant som man inte ser innan Johanna kom till mig. När jag mötte henne vid 21-tiden var disken uppradad, diskvattnet upphällt, dammsugaren, moppen och skurhinken var framme, lägenheten var dammtorkad och golvet var tömt från allt som kunde vara i vägen för städningen. Jag kan dock förstå att det såg värre ut än innan för den som dyker upp på besök :)

På lördagen hann jag och Johanna med lite roligare grejer. Dessutom dök en polare hemifrån upp. Dagen kan väl sammanfattas i mannagrynsgröt, Marinfestivalen, McDonald's, och TV-tittande. På natten drog polaren ut - med andra bekanta - och jag och "frugan" stannade inne. Det blev skräckfilmsmys...

Lördagsfoton:


Världens största segelfartyg (ryskt), den välkomnande skylten på båtområdet och vad tre personer slötittnade på, på TV:n, under lördagkvällen.

Idag stekte jag plättar till frukost. Egentligen skulle vi ha haft dem igår, men jag hade slut på mjöl (och anträffbara grannar att låna av), så smeten fick stoppas in i kylen tills idag. Sedan kollade vi, alla tre, på TV innan vännen skulle åka hem mot "Götet" igen. Johanna och jag kollade sedan vidare på TV, jag tupplurade en stund och efter att ha slötittat på en film (efter dagens F1-tävling) gick vi ut för första gången på dagen. Då var klockan redan efter 20.


Min multifjärr och bytet till film efter Formel 1.

Nu ska det sovas. Imorgon är det tidigt gym som gäller, så att jag kan komma hem till tjejen direkt efter jobbet.

Sov gott, gott folk!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback