Fredagen i bilder...och lite text :)

Jag fick lite fotomani i fredags, så jag brände av massa blixtar och filmade lite informativa sekvenser under arbetsdagen. Tyvärr, går det inte att lägga ut filmerna här. Det kan dock var tur att ni slipper filmerna eftersom oljudet på jobbet är ganska högt...


Dagen börjades på "Packen". Alla varor kommer i blå plastbackar för att sedan kontrolleras och packas i kartonger för leverans.


På 21:an stoppar jag grejer i de blå lådorna (bild 2), trycker på en knapp och ser sedan hyllan med wellpappfacken (bild 1) försvinna automatiskt upp någonstans i den sex meter höga pelaren.


Här skymtar ni, den så kallade, "27:an" plus lite lager...och lite lager till.


Här plåtar jag mitt plåtskåp :)


Detta är från 21:an (under Logimaten och 27:an). Man tar antalet varor som displayen visar, trycker på knappen och trycker sedan ut den blå lådan på rullbandet.


När det är ganska lugnt tar jag med en wellpappbehålare på pall-lyftaren, gick jag förbi avdelningen på bilden för att sedan komma till "Krossen". Här har man enda chansen att se solljus (under arbetstid) och svalka av sig lite. Det är inte alltid man får sol...


På vägen hem får jag knäppt en bild - när jag springer till bussen.

På kvällen blir jag bjuden på förfest på våning fyra på Gamletull. Jag tar med några polare från våning ett - som spelade Guitar Hero (som vanligt) - och vi joinar festen. Det blir vi tre, värden, en kille till och tre tjejer från Småland som festar ihop.

Bilderna från festen, och senare från Club Moon, är inte så bra (och föreställer folk jag ej frågat om publiceringslov) - så ni får nöja er med ett par konstnärliga och ganska intetsägande :)


Glas på våning två och dansgolvet :)


Guitar Hero-killarna är plötsligt inte längre på nattklubben. De hittas sedan igen på McDonald's.

Efter detta beger vi tre oss till våning ett på gamletull igen. Två avsnitt av South Park och lite chips senare är klockan nästan tre och vi lämnar för hemgång. Förvånande nog spelas det fortfarande dance-dunk från grannen. Om det är en utdragen förfest, eller en efterfest, det listar vi aldrig ut.

Vid det här laget är det till att släpa sig upp til tredje våningen och sedan bara sova...

Ha det gôtt, gott folk!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Mattias

Haha najs Tapio

Såg en sån maskin du står vid på Logistikmässan i göteborg, najs att se den i action på riktigt i sin hemmiljö med :)

Ha det gött!

//Mattias

2008-07-03 @ 18:53:12
Postat av: Tapio

Mattias: Kul att du tycker att sådant är kul ^^

2008-07-03 @ 20:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback