I väntan på besök

Jag har varit spänd hela helgen över min tjejs, efterlängtade, besök här. I bästa fall får vi umgås i hela tre veckor! Jag har förberett inför ankomsten genom att röja upp och genom disk/tvätt. Efter att ha vikt kläder till halv fyra var det dags att sova. Även om gårdagen var lite svalare så var jag tvungen att sova på (det täckesfria) påslakanet. Fönstret stod på glänt och att sova på kuddarna var för varmt. jag sov med huvudet mot fönstret/långsidan på sängen. Sedan vakande jag upp kvart i åtta av att jag frös och låg i fosterställning :P

Nästa vecka ska jag börja jobba. Veckor av slit för att kunna ha en lite roligare höst :) Det kan också behövas lite extrapengar ifall att man hamnar i kläm med CSN. Jag har nämligen mycket skolgrejer att behöva göra i sommar. Får jag inte skickat in dem i tid, för att lärarna ska hinna rätta (efter deras semester) och för att CSN ska hinna godkänna min CSN ansökan, kan studiemedlen dröja.

NU måsta jag städa. Om två timmar ska jag och några politiska vänner på studiebesök på
Hallandsposten. Efter det är det raka vägen till MAXI som gäller. Klockan 20 möter jag upp Johanna vid tåget så då ska lägenheten var snygg och maten ska i princip stå på bordet.

Ha det bäst!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var hur mysigt som helst älskling. Puss

2008-06-16 @ 12:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback