Semestertider

På måndag börjar jobbet. Har jag tur orkar Johanna vara kvar här - även då. Det var tal om att hennes syster skulle komma ner någon dag också. Efter midsommar någon gång kommer en polare ner. Han har tydligen hittat en tjej från Halmstad på nätet. Han behövde ett reservställe att sova på... Härom dagen fick jag göra ett rekognoseringsuppdrag i en butik för hans del. Han ville att jag skulle göra en liten förkoll av tjejen om jag hade tid. Visst hade jag tid :)

Vädret har varit lite väl svalt denna vecka och enligt SMHI blir det inte bättre än idag, denna vecka. Min tjej och jag ska ut och åka rullskridskor. Sedan blir det väl till att gå lite på stan och kanske tar vi en sväng förbi MAXI. Mobiltelefonen jag har beställt har inte kommit än, men gör förhoppningsvis det innan helgen.

Inatt hade vi både fönster och balkongdörr öppna för att kunna sova svalt. Jag har inte kunnat sova så bra så jag hörde hela åskvädret och spöregnet. Vid kvart över fem i morse beslutade jag mig för att stänga dörren och stänga fönstret lite mer - i hopp om att jag då inte frysa mer och att tjejen inte skulle vakna och tycka det var för varmt.

Jaja. NU ska vi ut i solen och blåsten!

Ha det bäst, hör ni!


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: M

Hahaha, najs skrivet tappen :D

2008-06-13 @ 20:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback