Slappardag

Efter en riktigt god natts sömn, som drog ut till fem över halv tolv i morse, var det dags att gå upp. Jag gick upp och slängde ihop lite plättar. Socker i smeten och på plättarna, det är ett säkert kort :)

Efter en slapp morgon ville Johanna testa krabbfiske på Tylösand. På torsdagens rullskridskotur till Östra stranden hade vi inte gjort mer än samlat ihop lite fina stenar och snäckor att ta med till östkusten. Idag valde vi att ta bussen. Det är ju trots allt en mil till stranden i väst.

Det blev gratisåk med bussen eftersom chauffören var ny och han hade inte tid att fundera på hur han skulle slå in mitt månadskortköp :) Väl framme visade det sig att Johanna kände igen sig. Hon hade varit här en gång för fyra år sedan. Några musslor, att använda som krabb-bete, hittade vi inte. Däremot hittade vi fyra stycken lila sjöstjärnor, av varierande storlek, och en 4-5 döda krabbor. De hade förmodligen dött på grund av vågor som hade slungat dem mot klipporna.

Vi prickade in bussen tillbaka ganska bra. De gick bara en gång i timmen och vi var på plasts 4 minuter innan utsatt tid:) Att bussen kom en kvart försent, det var lite otur. Efter att ha hoppat av på torget blev det McDonald's. Både på bussendit, på Donken och runt om i stan kryllade det av Sverige-supportrar i blå peruker och svenska tröjor. En man hade dock på sig den spanska munderingen. Han måste ha blivit glad över matchresultatet.

Jag och tjejen var jättetrötta efter fettbomberna vi satt i oss. Vi bestämde oss för att slappa i sängen, framför TV:n. (Jag gjorde valet mellan en 1,80-säng och en soffa + liten säng när jag flyttade hit. Vad tror ni jag valde?) Det sista jag minns var att det var slutet på första halvlek i Sverige-matchen. Det stod nog 1-1?. När jag vaknade upp var det Grekland mot Ryssland...

Jaja. Det är dags att sova strax. På måndag börjar jobbet.

Ha det gôtt!


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. Skulle min mobil ha anlänt kunde jag ha tagit lite fina strandbilder och förevigat de lila sjöstjärnorna. Nu får ni bara ta mig på orden :)

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hur kan du somna när Sverige spelar!? Och hur kan du hålla på Tyskland före Sverige!? Va va va!? :P

2008-06-15 @ 13:38:28
Postat av: Tapio

Jag är finne :) Är inte finland med håller jag på det lag vars fotboll är mest intressant. England är ju inte med i år så det fick bli Tyskland :)

2008-06-15 @ 14:47:43
Postat av: Jocke

Men då borde du ju hålla på Holland, ditt ägg :P

2008-06-16 @ 00:32:10
Postat av: Tapio

Jocke: Lätt att veta innan turneringen :) Tjeckisk, holländsk, engelsk och tysk fotboll är den kategorin som kan spela som män. Smälllar är något som hör till och grinar, det gör man hemma.

2008-06-16 @ 08:48:28
Postat av: Jocke

Haha! Du okunnige ;P

2008-06-16 @ 13:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback