Berfriad från disk!

Diskmonstrets klor har släppt mig! Jag må vara bra på att städa. Disk är däremot något jag inte hanterar så bra. Disken fanns i slasken, diskhon, på spisen och på middagsbordet. I skåpen fanns i princip bara tupperware-kopior och bunkar av olika slag. NU är all disk diskad och köksvrån är ren! Jag flyttade till och med ut spisen häromdagen och torkade av både den, väggarna runt och golvet under. Möbeltassar sattes även på under den :)

Nu är disken ren, ja. Samvetet är dock inte lika rent när det gäller skolprestationen :S Jag ska dock försöka.

I och med Norges sensationella match mot Kanada (i hockey-VM) är jag lite bättre till mods med Finlands prestation. Att vi (finländare) inte utklassade Norge känns inte längre som ett tecken på att vi vi inte är på hugget; Norge har bara hoppat upp ett snäpp! Vad Sveriges resultat mot Danmark säger om dessa två lag...det vet jag ej.

Den 30:e maj har Högskolan i Halmstad en fest för att fira sitt
25-årsjubileum. Alla på skolan kan delta gratis, och även ta med sig en vän! Jättebra, tyckte jag att det var, och hämtade ut två biljetter :) Sedan fick jag veta att det var den dag min bror tar studenter...och att min far, tillsammans med min farbror, kommer hit från Finland! Eftersom jag inte känt till det innan hade jag redan bokat in mig för att jobba den dagen. Biljetterna ges till den som vill ha dem :) Jag får försöka ta ledigt från jobbet...och sedan är det Götet som gäller!

Nu får ni ha det gôtt, gott folk! Det ska bli 25 grader i helgen :)


Med vänlig hälsning,

Tapio

Kommentarer
Postat av: Jennifer på Informationsavdelningen

Synd att du inte kan komma på festen. Det kommer nog att bli kul! Jag vill bara förtydliga att du inte kan ge bort dina biljetter till vem som helst, men till studenter eller personal på Högskolan går bra.

2008-05-09 @ 12:00:14
Postat av: Tapio

Jennifer:

Ja, det vet jag :) pratade med dem på kåren :) Däremot är det väl så att eftersom man kunde bjuda med sig någon utomstående, så räcker det väl att den ena är student som får de två jag har :)

2008-05-09 @ 18:58:48
Postat av: Jennifer

Jajamen!

2008-05-13 @ 21:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback