Bilder av Halmstad


Picasso  fågel



bibliotek


Tänkte glädja läsarnas ögon med lite bilder.
Kanske inte så spännande, men vardagen är inte alltid på spännande. Observera att det i Halmstad inte bara finns gräsänder utan även sådana här fåglar (någon som har namn på denna art får gärna göra en kommentar!)
Nedersta bilden visar biblioteket såhär på tidig höst.
Picassostatyn överst är fascinerande då den ger olika intryck från olika håll som den beskådas, samt så ger skuggorna in bild och ger åskådaren ännu något att fundera och reflektera över! Bonusfakta: egentligen skulle statyn bli 18 meter hög, men förklaringen till den 3 meter kortare statyn är att den skulle ha blivit alldeles för dominerande i parken annars. Fin är den i alla fall!


/Elin

Kommentarer
Postat av: Halmstadbo

Det där är en kanadagås (även känt som 08-märke på vinterjackor) dom skiter överallt.

2006-09-14 @ 14:57:52
Postat av: Elin

Men så klart..kanske kanske...
Har Du sett den där vita gräsanden då som finns i flocken? Undra om det är en gräsand eller något annat? Kanske en albinoand? Undrar om det finns albinokanadagäss?

2006-09-15 @ 16:22:35
Postat av: Elin

Jag menar, det finns väl vita andra kanadeinspirerade klädesdräkter och då kanske det även finns gäss..? Vem har inspirerats av vem?

2006-09-15 @ 16:23:33
Postat av: Lotta Larsson

Var i Italien, vid Gardasjön för cirka en månad sedan och där såg jag(för första gången i mitt liv)många vita änder som jag fotograferat. Så gissa om man blir snopen och ser att det finns en här också. Det var absolut inte någon Canada-gås jag såg i Italien.

2006-11-01 @ 13:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback