Kassa grillar och kommande test

Måndag igen. Jag har väl inte haft en alltför händelserik dag. Har varit på skolan och skrivit ut några grejer. Ska på spinning kl 18.

Det är skönt att uteserveringen på Bulls har öppnat igen. Alltid skönt depåstopp om aftnarna.

Grillade både i lördags och söndags. Men jag undrar vad som egentligen har hänt med engångsgrillarna... Dels är kolmängden i grillarna så liten att den inte ens är i närheten av att täcka hela bottnen, dels är värmen såväl svag som kortvarig. Efter ett långt och tappert försök att grilla våra smarriga grillspett under söndagskvällen fick vi till slut bege oss in i lägenheten för att steka upp maten istället.

Förr om åren tycker jag att engångsgrillarna har hållit hög standard, men årets har varit en besvikelse. Ändå skönt att grillsäsongen är igång på allvar.

Apropå detta myckna grillande vet jag nu vad nästa konsumenttest måste bli. Vi måste reda ut vilken potatissallad som gäller! Vi hade Eldorados igår, men den var bannemej ingen höjdare. Euroshoppers däremot vill jag minnas är riktigt smarrig. Inom en snar framtid lär jag ha äran och nöjet att presentera resultatet av Det Stora Potatissalladtestet.

På onsdag far jag till England. Det ska bli fantastiskt kul att träffa Martin och Jonne (gamla klasskompisar). Det lär bli en hejdundrande påsk.

Det var det mesta för nu.

Björn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback