Påsk på Pepes

pepesNjöt av fredagskvällen genom att dricka lite vin och fördjupa mig i Marcus Birros senaste diktsamling - 43 dikter . Verkligen inte ett kreativt namn på en diktsamling... men han har ju å andra sidan faktiskt givit ut en diktsamling - till skillnad från vissa andra, så jag ska väl inte ens klaga. Skön kväll i alla fall. Ska väl även erkänna att halsen var något torr morgonen efter och att de tre timmarna på Indiska var något hetsiga på grund av det eviga vattenklunkandet.
Folk var för örvigt helt shoppinggalna på påskafton! Underbara vårkläder inhandlades av alla och undertecknad fick gömma plånboken långt ner i väskan för att inte själv falla för frestelsen.

elin p? pepesg?ngetBåstad fick kvällen till ära fint besök i form av mig själv, killen och några kompisar. Trevligt festande på
Pepes Bodega (misstänker att de bygger om sin sida, men den funkar säkert om ett tag...) där Paul Simon's hit You can call me Al fick bli kvällen stora överraskning för de dansanta benen.


ikeahyllaIkea. Jag säger bara Ikea. Har byggt ihop två GORM-hyllor idag och Ikea ska väl ha en eloge för sin otroligt enkla, men ofta (?) fungerande (?) design. Hyllorna blev självklart snea, men jag har beslutat mig för att anse att det är källargolvet som är snett. För hur svårt kan det vara att få ihop en hylla?
Inte speciellt, så därför är det inte mitt fel att hyllorna är något icke-lodräta.. det är golvets fel.
Ett källarförråd ska tydligen rensas då och då, alternativt: man ska inte tänka: jag ställer grejerna här så länge medan man flyttar in. Har själv blivit fast x antal gång längst in i förrådet och insett det svåra i att krångla sig ut när lampan slocknar på grund av den automatiska strömbrytareffekten. Mmmm... då känner man sig inte vidare rolig..

Så idag har det blivit en liten gång genom alla grejerna och jag har slängt allt som inte är till någon som helst nytta. Hittade även en tv-bänk och ett cd-ställ som säljs till högstbjudande (självklart är det meningen att jag ska ha en snygg bild här på möblerna, men om ni kollar i en gammal ikeakatalog så heter tv-bänken OPPLI i björkfanér och cd-stället är i samma färg och det finns plats för ganska många skivor.. ).
På tal på köp&sälj: Har Du hittat någon bra cykel än Björn?


Ta hand om er tills vi ses på onsdag! Jag & Elin spelar skivor på Lilla golvet. Och jag kan nog redan nu utlova att vi ska lägga på alla möjliga och omöjlig låtar som passar in under popgenren.

/Elin

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej Elin...jag e intresserad av din överblivna tv-bänk!! Hur mycket har du tänkt att sälja den för??

Mvh Sofie 0736-270959

2007-04-09 @ 20:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback