Försummad av Malin

Onsdag idag. Har haft terminens första föreläsning. Den började dock inte 16:15 som jag trodde... Fick sms från Malin kl 15.12:
"Men du! Du ska ju va på föreläsning nu!"

Damn it! Malin, du måste se till att hålla bättre reda på mig i fortsättningen! Jag har ju faktiskt en hel föreläsning i veckan att komma ihåg att gå (i tid) på den här terminen. Jag kan ju inte förväntas klara av det på egen hand!

Nu till mycket mer väsentliga saker. Kårpremiär ikväll ju! Hoppas på en angenäm afton och mycket folk. Men det blir det så gott som alldeles säkert.

Vad är det förresten som försigått i Halmstad idag? En polisbil for i hiskelig fart längs Laholmsvägen (södergående riktning) när jag gick till skolan idag (14.00). När jag gick hem (17.45) var det en ambulans vid Enslövsvägen och strax senare även en polisbil som med sirenerna på susade förbi. Nästan lite storstadsfeeling...

Lite i skymundan, efter mycket hysh-pysh, oändliga spekulationer, och skvaller hit och skvaller dit, sker i afton en för svensk idrott mycket stor händelse. Hemlighetsmakeriet har varit gediget och därför kan jag inte idag avslöja vad det handlar om. Men stort, det är det...

Trött, sömnig, seg och stressad som jag är, avslutar jag härmed detta inlägg.

Ses!

Björn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback