Rackarns racket (och bra Brownie)

Nu har tydligen en ny termin börjat.

Eftersom det blir termin no. 6 för mig är det fria kurser som gäller... Det gör mig lite orolig eftersom det ställer jobbiga krav på mig själv om att ta ansvar och sådant läskigt. Inte riktigt min grej. Tror första föreläsningen är på onsdag. Kanske... Måste kollas upp.

Vilken helg, förresten! Lördagen var exceptionell. Fyra förfester var alldeles lagom, Club Moon var riktigt roligt, och efterfesten hemma hos mig var sensationellt bra (förlåt, förlåt, förlåt Grannen!). Tack, alla som var med!

Skönt skön söndag. Jag och Christer segade oss bort till Sandras place för filmmys framåt kvällen. Klampade in i ett rum överbefolkat med kvinnor, till vår stora glädje. Gillade verkligen den fina kommentaren som strax fälldes (Hanna Blond):
"Det luktar man här!"
Vackert sagt...

Spelade
badminton med tjejgänget idag. Alltid ett nöje. Så himla tråkigt bara att materialproblem ska förstöra dagen! Mitt alldeles nya 70-kronorsracket levde inte upp till mina astronomiskt högt ställda förväntningar. Jag menar, det hade ju häftiga flames, både på skaftet och fodralet! Tyvärr visade det sig inte fungera så värst bra om man som badmintonspelare utsöndrade svett. Då blev skaftet halt som en inoljad tvål. Därför kunde jag inte utkräva min annars så solklara revansch mot Hanna Brown. Och hon vägrade så klart att förstå att hon vann för att mitt racket var defekt.

Alla andra tjejer åkte så klart på stordäng. Det är bara Brownie som måste vara någon slags elitspelerska eller liknande, som med en stor portion tur lyckades kriga sig till seger.

Nu vankas det idrottsgala.

Ha det så fint.

Björn


Kommentarer
Postat av: Lena Ekmark

En gång i tiden fanns en liten gosse som muttrade ilsket samtidigt som han petade kritiskt i nätet på tennisracketen när det gick åt fanders i en match. Kan någon gissa vem det var?

2007-01-15 @ 21:06:26
Postat av: Mats

Du är en ytters dålig förlorare!! Bara för att du förlora mot en tjej så skyller du på materialet som den fega, strykrädda usling du är. Brown är extremt bra på badminton, det ska jag inte förneka, visst spöa jag henne lätt EFTER en timmes tennis, men det är ovidkommande.
P.S. Du borde bry dig om din framtid, den kan bli lysande D.S.
Fridens Liljor Mats

2007-01-16 @ 15:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback