Utvärdering av onsdagskvällen

Skoldag, tvättdag, komma-igång-med-träningen-åter-igen-dag, hemmadag, läsdag.
Hade två riktigt intressanta föreläsningar idag. De handlade om läraryrket som ett professionellt yrke och om IUP i skolan (IUP=individuell utvecklingsplan, alla elev i grundskolan ska ha en sådan). De både tvåtimmarspassen kändes riktigt matnyttiga och verklighetsanknutna. Ibland får jag känslan av att föreläsarna bara babblar om något abstrakt som låter bra och man själv sitter där som en fågelholk och fattar inte vad man ska ha alla orden till, men så var alltså inte fallet idag. Gôtt!

En annan grej som också kändes matnyttig var onsdagskvällens spelning på Kåren. Jag själv & Björn (min andra Björn alltså, precis som Björn poängterade innan så har jag en egen Björn..) hade det riktigt trevligt uppe på balkongen i Stora danssalen. Vi själva kände att vi skulle älskat musiken som spelades och mycket riktigt tror jag nog att många som har en musiksmak som inte ofta spelas ute på ställena gillade kvällen. Vi fick flera glada leenden och tummen-upp riktade mot oss. Kul!
Men ska det väl erkännas... gillar man RnB var onsdagskvällen verkligen inget för denna grupp... ähm.. jaja, men jag tycker att det behövs lite variation och jag tror säkert att flera studenter kändes sig lyckliga efter att ha fått höra både Turbonegro, Smiths, Håkan, Broder Daniel, Barcelona, Bowie etc.
Ni som skriker er hesa till "Ramlar" och "Panic" och sedan ser ut som om ni älskar mig när jag står bakom skivspelarna kommer alltid att vara mina idoler!
Pinsamt nog lyckades jag självklart även att få några sekunders tystnad på musiken.. ähm.. jaja... busvisslingarna flög genom luften, men jag bjuder på det :-)

I fortsättningen kommer jag & Björn nog annonsera lite bättre om vilken musik som kommer spelas om vi står på Stora och då måste det nog finnas en DJ med mer RnB och hiphop på Lilla.

hörlurar

Sedan var det ju synd att Lilla golvet inte var öppet i onsdags. Det är ju alltid trevligt att ha några valmöjligheter. Tyvärr beror stängningen av olika delar av lokalen inte på att det är för få gäster utan på att det är för få som jobbar. För att Kårpuben ska kunna ha fullt öppet krävs drygt 30 arbetande personer.

Jag hoppas att det finns fler som skulle kunna tänka sig att jobba i bar eller garderob några kvällar per termin. Det ger otroligt mycket tillbaka i förhållande till vad Du måste offra. Du får gå på olika fester som bara ordnas för oss, Du får gratis inträde till puben, Du får gå-före-i-kön-biljetter, men främst får Du lära känna massa underbara och roliga människor.
Även om Du inte har någon som helst erfarenhet av vare sig säkerhetsvaktande, skivspelande, öl-upphällande (ähm.. de flesta har väl någon koll på detta...?) eller upphängande av jackor så lovar jag att vi kommer ge Dig all den kunskap som behövs.
Se på mig, jag är inte så himlans duktig på att spela skivor, men jag tycker att det är kul. För att citera Smed (Musikmästare): "Allt jag vill är att ni ska må bra och ha kul!"
kolla in de olika arbetsuppgifterna, kom på ett möte, maila Dina frågor till ansvarig för just det Du är intresserad av och få tummen ur att börja ha kul på riktigt!

Trevlig helg!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback