Vakuum i tillvaron

Det här med att vara student är en underlig situation. Hela december har ångesten stått som en inbrottstjuv ute på balkongen och försökt att krossa min ruta. Vissa nätter kanske han (ja, jag vill påstå att det är en Mr Ångest, en tjej skulle väl aldrig skapa ett så jobbigt känslohav?) lyckades överta mina nattliga sömntimmar genom att tvinga mig till att icke kunna somna.

Nu har jag hamnat i något slags vakuum.


En hel vecka med nästintill inget att göra! Hur beter man sig då?
Hela gårdagen försvann i något slags dis. Premiäranvände julklappen från MaPa (mixer-matberedare-grej) och bakade småkakaor, tvättade, tränade och läste ut min bok (Mina drömmars stad av Per Anders Fogelström). Idag har jag som plan att cykla och handla det som kylskåpet tycker sig behöva.
Men: det regnar!

Samma tomma känsla infinner sig alltid i mig under sommarens första veckor. Som student ska man alltid känna den där lilla stressen som ligger och pyr någon stans i själen. Det känns konstigt att få lov till att kolla på tv. Borde jag inte göra något viktigare?

 

Förresten så gillar jag
Adventure Kids version på I'm from Barcelonas stora hit We're from Barcelona. Här är ett klipp från deras gemensamma spelning på klubben Gump i Göteborg.


/Elin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Går den att få tag på? Nåt för lilla?

2007-01-09 @ 13:31:03
Postat av: Elin

Jag ska väl ordna det på något sätt. Då kan ni få dansa till både original samt denna coola version!

2007-01-09 @ 15:24:14
Postat av: Jennifer

Det låter underbart härligt att inte ha något att göra och bara lulla runt hemma. Det har jag inte känt på år. Skaffa dig en hobby eller bara njut medans det varar!

2007-01-10 @ 09:06:11
Postat av: Anonym

Låten är fixad och kommer att bli spelad på Lilla nästa gång jag står DJ. Återkommer med datum.

2007-01-10 @ 15:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback