Det hänger på håret

19:12
Efter en alldeles för lång tid har jag äntligen fått tummen ur och köpt hårfärg. Det har varit för ljust för min smak innan och nu sitter jag alltså här framför datorn med massa klet i håret.
Det är första gången jag gör detta helt själv och om resultatet blir något flammigt kommer jag absolut köra med förklaringen: "Det ska vara så. Lite som slingor fast mer spännande."

Ska erkänna att det inte var det lättaste att färga själv. Med hjälp av världens minsta spegel har jag försökt få en glimt av hur det ser ut där bak, om jag kom åt överallt, men hur lätt var det då?
Ja, nu ska jag alltså sitta här, och absolut inte komma när någonting, och vänta i 26 minuter till.
Förmodligen kommer ingen se att jag färgat håret, då det redan innan var ganska mörkt. Fast inte tillräckligt. Men det sitter väl i huvudet. Och förresten kommer det väl blekas bort under vistelsen i Marocko.. men jag var tvungen.. okey!?

Det här med hårfärg och hår överhuvudtaget är ju en ganska viktig del av ens personlighet. Det är lite som med skor. Jag har en förmåga av att börja kolla på skor och hår när jag träffar nya människor. Kanske lite ytligt, men man måste ju ha någonting att gå efter!
Till hår och skor måste ju även musik läggas.. men det är en helt annan diskussion (som för övrigt är något jag har en förkärlek att råka ta upp till diskussion i alla möjliga och omöjliga situationer)

Jag återkommer!

-------------------------------------------------------------------------------
20:02
Nu är håret urtvättat och resultatet ser faktiskt helt okey ut! :-)

-------------------------------------------------------------------------------

Har förresten en helt annan grej jag undrar över: har uppdaterat min messenger (8.1), men kan inte hitta inställningen för att visa kontaktbilderna som stora ikoner. Nu är det bara sådana där löjliga gröna gubbar... Jag gillar bilder och vill verkligen se hur folk väljer att se ut just för tillfället. Någon som vet hur jag fixar detta?


/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback