I want to ride your bicycle

Har Du en cykel som du inte längre vill ha? En cykel Du kanske rentav hatar, eller åtminstone vill bli av med? Eller kanske en cykel som du gillar, men inte behöver? En cykel du inte riktigt vet vad Du ska göra med?

 

Jag vill ha den. Nu!

 

Jag trodde egentligen inte att det var möjligt att klara sig som student utan cykel i Halmstad. Men faktiskt, det har gått bra. Promenaderna mellan Gamletull och Skolan har inte alls varit så påfrestande som jag trodde. Nu är dock våren här, vilket kräver en avsevärt högre grad av mobilitet för en student som mig. Jag kommer att förflytta mig oftare och över större arealer. Därför behöver jag en cykel. Snarast. Gärna gratis/billigt.

Cykeln skall gå att cykla på. Det är egentligen det enda kravet jag ställer.
Ytterligare plus vore om den är robust och stöttålig. Helst ska den vara byggd i förstärkt titan.

 

Du kan maila mig på [email protected] om du vill skänka bort din cykel. Om den är särskilt fin och kanske värd att betalas för är jag inte fullständigt främmande för det. Iakttag dock att jag är en fattig ung man med högst begränsade tillgångar.

 

###

 

Jag gjorde inte enda målet i lördags. Vi förlorade med 0-1.

 

###

 

Schlagerafton hemma hos Kristian & Malin i lördags. Det var trevligt. Jag vann den interna tipstävlingen (så klart) och kladdkakan smakade gott.

Däremot har jag inte ett uns av ett fragment av en tillstymmelse till förståelse för hur någon människa ens med den mest vridna av musikaliska böjelser ens kan komma nära att inte ogilla Cara Mia med Måns. Få låtar/uppträdanden har någonsin berört mig så starkt. Det kan tyckas löjligt, men Cara Mia kommer undantagslöst att leda till mitt omedelbara avlägsnande från vilket dansgolv som helst, i all oändlighet.

 

###

 

I afton blir det träning och sedan umgänge med Mats. Jag tänker betala tillbaka en skuld sedan i tisdags då jag bad honom att köpa med sig en 1,5-liters Coca Cola på väg hem till mig. Han har hållit tyst om saken sedan dess. Jag vet inte om han glömt bort skulden, eller om han i tysthet har ett infekterat och jäsande förakt inom sig. Hur som helst tror jag att 20 kr ska få vår vänskap på rätt köl igen.

 

Ha en härlig VÅR, allesammans!

 

Björn


Kommentarer
Postat av: Mats

It was a LOVE gift! Dumbom -dumsnut -dummerjöns -dumming -Björn!

2007-03-13 @ 10:28:43
Postat av: Kapten Blod

Jag har en lösning på ditt cykelproblem... men det är ett dödsföraktande äventyr i skuggan av lagens långa arm mvh/11-25-19-0-18-19 8 7-0-11-12-18-19-0-3
+ ett som representerar ditt IQ...

2007-03-13 @ 10:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback