Marocko baby!

Hade säsongspremiär för kaffedrickande på balkongen igår, vilket kändes helt underbart! Jacka och halsduk var dock på, men med solens strålar skinandes på kinderna blev hela hjärtat varmt! Härligt!

 

Har försökt att packa i flera dygn nu. Förstår inte hur det kan vara så svårt. Det är ju bara lite grejer som ska ner i en alldeles för stor väska. Och vad behöver man egentligen i ett varmt land? Ja, frågar Du mig så behöver man väldigt mycket grejer, men jag har en lista och jag försöker att följa den slaviskt och inte flumma ut för mycket. Man hittar otroligt mycket roliga kläder och grejer när man letar efter de där undangömda sommarkläderna.

 

Resan till Marocko ska föreställa en budgetresa och därför klickade vi inte i rutan där man väljer mat på planet. Det blir istället en lyxig pastasallad med både mozzarella, avokado, blandad salladsmix, paprika och massor med andra godsaker. Till efterrätt blir det chokladbollar och lite godis är också nerpackat. Men efter att ha läst igenom de nya säkerhetsreglerna inser jag att man inte får ha med någon form av vätska ombord. Hmm.. budget och budget… vi blir ju tvungna att köpa dricka i avgångshallen och alla som någon gång åkt utomlands med flyg vet att priserna i avgångshallen är värre än värst. Lovar att det kommer resultera i att vi får varsin dryck för 20 spänn, 40 ihop, vilket kan jämföras med att en trerätters middag i Marocko kan kosta 40 svenska… hmm.. jaja, snål student, jag vet!

 

Nåja, nu måste jag återgå till att försöka få ner alla onödiga småsaker i den alldeles för stora väskan och sedan ska jag hyperventiler och fortsätta vara nervös av längtan efter värmen.

 

Ska försöka skicka över lite typiska sandstrandsbilder under veckan, men lovar inget.

 

Många kramar på er!


/Elin


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Du o Tobbe är i Marocko, Calle o lisa är i Thailand och jag är kvar i Sverige!! Avundsjuk!!

Hälsa Tobbe! =)

2007-03-22 @ 11:35:35
Postat av: Jennifer

Ha en jätteskön semester! Och gör inte om mitt snåla misstag när det gäller mat på flyget hem. Var i Tunisien och köpte en kalkonbaguette sent på natten i en skum kiosk för att ha på flyget. Den hade säkert legat framme sen morgonen och ledde till magsjuka i ett halvår!

2007-03-22 @ 16:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback