Var tog Dumlekolan vägen?

Måndag.

Vilken helg.
Visst blev det serieseger med Vapnö IF i lördags. Efter en dramatisk tillställning ute på Sannarp slog vi Serbiska med 3-2, vilket visade sig räcka för att knipa förstaplatsen.
Det blev en lyckad lagfest på kvällen...

Söndagen spenderades hemma hos Oscar och Mattias. En alldeles förträfflig dagen-efter-dag.
Jag måste få säga det. Pizzeria Medya är tillbaka! Kanske starkare än någonsin. Efter en drygt två år lång svacka med snålare pizzor och anskrämlig service har vinden vänt tillbaka. Det är underbart.

Vidare gjordes en fantastisk upptäckt under kvällen. Mattias och Oscar hade investerat i bägge säsongerna av "Riket" på dvd. Ingen av oss hade några starkare/klarare minnen av själva serien. Vi var ju ganska små när det sändes. Mindes Ernst-Hugos "danskdjävlar", de där som diskade och att det var konstig ljussättning... Sånt.

Men vi drog igång med säsong 1.
Och det är ju fullkomligt briljant! Helt magiskt. Ernst-Hugo Järegård briljerar och... Ja, det är en sann njutning att följa. Riket regerar.

Idag har jag ägnat mig åt återhämtning, en sväng på kårgymmet med ****-Ivar och en session i datasalen. Den har varit ganska oproduktiv.

IFK Göteborg-Bajen i kväll... Nervöst. Kom igen Wernbloom!

Har hunnit med en ansenlig mängd lyssningar på Bruce Springsteens Magic nu. Efter första 2-3 lyssningarna var jag mäkta besviken. Det är dock tvivelaktigt en platta som växer för varje lyssning. Bruce kan än. Titelspåret är nog min favorit.

Och så ett fint minne från söndagen:
Det är ganska sent in på kvällen, under andra avsnittet av Riket. Oscar kryper plötsligt ner från soffan. Han går ner på knä och rotar lite.
"Är det någon som har tagit Dumlekolan som låg här förut" muttrar han besviket.
Från golvet på andra sidan bordet ligger Mattias och sträcker upp handen i triumf.
Och Oscar kryper tillbaka upp i soffan, med ett icke tillfredsställt sockerbegär.

/Björn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback