Koma

Klockan är nu strax efter ett och jag borde verkligen ligga och snusa. Göromål nummer ett: blogga. Göromål nummer två: gå på toa. Göromål nummer 3: äta? Dito nummer 4: kvällsträna. Zombie-uppgift nummer 5: borsta tänderna och tvätta mig... Gravgropstestaruppgift nummer 6: ställa klockan på 8 och slumra till (efter dubbelkoll av alarmintställningen!!!).

Imorn är det mycket som skall göras. Ringa och väcka flickvännen kl. 8. Dusch, frukost och göra mig redo för att cykla till körskolan väntar sedan. Körskola 9:15-9:55. Cykla hem för att senare möta en ungfomsförbundskompanjon runt 10:40. Sannarpsgymnasiekampanjande till runt 12 eller 13. Nyhem är sedan målet; cykeln skall återlämnas till polaren som bor i, den så kallade, sockerbiten. Där skall jag även låna en bok som jag behöver läsa två veckors hemläxa i för att kunna skicka in inlämningsuppgifterna innan 00:00. Vem/vad har jag att tacka för denna sista-minuten-stress? Kurslitteraturbeställningskrångel... Om ordet inte finns etableras det i och med att jag, de facto, precis har skrivit det; (förhoppnigsvis) ett mandat jag innehar som språkstudent.

God natt, gott folk!

Med trötta hälsningar,

Tapio

Kommentarer
Postat av: lotta

usch. Jag hatar kurslitteratur och pluggstress. Skönt att slippa! Lycka till med allt du ska göra tokstolle.

Postat av: Linn

Ordet borde vara korrekt om du lägger in ett genitiv-s; "kurslitteratursbeställningskrångel" i stället för "Kurslitteraturbeställningskrångel" ;)

Hoppas det går bra för dig, själv tänkte jag snickra ihop något på en timme nu :)

2008-02-01 @ 15:27:56
Postat av: Tapio

Ja! Jag tänkte på det faktiskt. Inte alltdi den där s:en behövs eller ska vara där dock. Var inte. Lär inte hitta ordet i SAOL för att kolla upp dock :S

tack tack!

2008-02-01 @ 17:03:28
Postat av: Jocke

Själv e man klar sedan länge (typ några timmar) med uppgifterna! De smakade bajs men nu e jag klar iaf! :P

2008-02-01 @ 20:02:26
Postat av: Anonym

ringer du alltid o väcker din flickvän??! hahah

2008-02-06 @ 16:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback