Bland kablar och frigolit

Nu sitter jag här i ett virrvarr av kablar, manualer, kartonger och frigolit. "Tv, ny och dvd-spelare man har köpt", som Yoda skulle ha uttryckt det.


Jag kom hem från Stockholm i måndags natt, kl 24 för att vara mer exakt, där jag numera har fått en underbar flickvän. Det första jag ser är min 14" TV-DVD-kombination som stirrar mig i ögonen. Jag tänkte att nu får det vara nog! Min dröm-TV fanns inte längre på nätet där jag spanat på den, men i butik hade den gått ner i pris efter mellandagsrean.


Igår (tisdag) åkte jag då till Stenalyckan, gick rakt fram till "min" TV och så fort det kom ett affärsbiträde sa jag, "Denna vill jag ha!". Han hann inte ens fråga klart om jag ville ha hjälp. TVn hade en jättekartong som jag släpade tillsammans med honom till kassan och när de hörde där att jag skulle ta bussen hem var de nästan förskräckta! Efter fyra pauser följt av lite hjälp från en snäll praktikant, som hade slutat för dagen, var jag framme vid bussen :) Efter vilan på bussen och sista rycket från Österskans till Gamletull kom jag hem till slut - och började koppla!


Idag var det tandläkarbesök, DVD-spelarköp (ett infall jag fick på MAXI när jag skulle handla bröd) och köp av kablar på Clas Ohlson som sved ännu mer på kontot.


Nu sitter jag alltså här och kopplar igen. Skolan börjar på måndag och jag har uppgifter att lämna in. Dispens är inte alltid en skänk från ovan, det är väldigt förrädiskt! Mer tid gör att man ofta skjuter ännu mer på saker. Det är i den båten jag sitter nu. Med ny TV, DVD och flickvän (ej i rangordning!) leker livet ändå :)


Ha det bäst!

Med vänlig hälsning,

Glad pôjk


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ha ha, jag kan se dig släpandes med en jätte-TV på
bussen! Tog du barnvagnsplatsen? Själv åkte jag ofta till Flygstaden eller
Vilshärad och spelade pay-and-play-golf innan jag köpte bil. Fick ganska många förvånande blickar på oss när vi klev ombord med full utrustning, men det gick ju fint!

2008-01-10 @ 09:17:38
Postat av: Tapio

Ja, det tog jag. Och när chauffören såg kartongen så mumlade hon lite surt att "Det finns budfirmor". Är man student så tar man bussen. Det "budet" kostar bara 44 kr :)

Från Österskans till Gamletull stannde jag nog 4 gånger. Plus en gång utanför ytterdörren. Sedan tar jag aldrig hissen annars...men nu var det dags :)

2008-01-10 @ 11:53:59
Postat av: Språk-Jocke

Hmm..du är ju kanske skriftligt begåvad ändå, ditt påskägg! Där ser man! ;) Du skulle ju skriva på engelska istället, eller på spanska så är det ingen som kan komma in och klaga. Någon är det väl säkert, men inte så många :) Hoppas du inte är föööör fattig nu efter din köphysteri iaf..jaja keep up the good work å gym på lördag as usual :P

2008-01-10 @ 15:15:01
Postat av: Tapio

Tack Jocke. Jupp syns på gymmet :D

2008-01-10 @ 17:00:57
Postat av: First

Å achtungs och styrelsens vägnar vill jag önska dig lycka till med bloggandet Mr.T.
Skall bli roligt att läsa om dina äventyr på och utanför skolan.
Hoppas du dyker upp på Beer Can Appreciation Day, planerar alkoholfritt bål just för dig!

Ha det gott
//Olof

Postat av: Tapio

First:

Haha. Mister T :D I persume that it's the mohawk and not my skin color that gives me the alias :P

Ja, det ska bli skoj!

Bålen ses fram emot! Jag kan nog ta en tomburk o hälla det i dagen i ära :D

Vi ses!

2008-01-11 @ 13:59:24
Postat av: Tapio

P.s. Olof/First: Snygg uppdatering av hemsidan! D.s.

P.s2. För er som inte vet så är Achtung en studentförening för viss alternativ musik med uppgift att sprida den till fler :)(http://www.achtungz.com/) D.s2.

2008-01-11 @ 14:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback