Gott & Blandat

Först vill jag bara säga att det här med studierivstarten inte blev någon riktig rivstart. Det blev dock en start; inte i snudd på "kärringstopp", utan en riktig start! Motivationen är uppe och jag har börjat få rutin på att vakna tidigt. Klockan sex kan jag gå upp ibland, men knappast varje dag. Klockan 8 är den gyllene medelvägen.

På torsdag fyller min mor år. En syssling till mig föddes härom veckan. Min gudfar, tillika morbror, fyllde idag och min gudmor fyller imorgon. Förutom ännu en födelsedag (min kära vän Henkes) är det högtid som nalkas imorgon. Denna högtid kallas "Överlämningsgasque". Det är därmed dags att lämna över titlar, "vapen" och andra stabstillhörigheter till de nya ansvariga för programmens nollning - hösten 2008. Förfest, överlämningsgasque, mellanfest och sedan kåren. Det lär väl bli en eventuell efterfest också, men jag har ju trots allt påbörjat ett studieryck och ska försöka att hålla ut ett tag till :)

Träningen kom igång igår igen - efter förkylning och en konstig tandvärk (som satte igång vid kyla eller förhöjd puls). Idag passade jag på, efter ett par veckors uppehåll, att köra ett så kallat
Cooper-test igen. Detta resulterade i att jag nästan spydde. MEN det kvittar eftersom jag klarade att uppnå tidigare resultat. 3,32 km verkar vara en stabil distans.

Nu är det dock dags att sova. Jag hoppas att Kåren fylls av folk imorgon - när man för en gångs skull är ute och festar själv :)

God natt, peeps!


Med vänlig hälsning,

Tapio

P.s. Jag vill äta Gott & Blandat!!! Salt & Blandat funkar bra det också ;) D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback