Tillbaka till verkligheten

Jag har precis ätit lite mannagrynsgröt som jag slängde ihop. Det var gott, men jag kunde inte njuta av det till fullo eftersom jag visste att jag nu inte har något passande hemma till frukost. Äggröra och köttbullar? Lördagspannkakorna direkt till frukost? Vi får se när morgondagen nalkas.

Denna vecka skulle ägnas åt studier, träning och åter studier. Träningen har jag fått skippa nästan totalt. En framtand som jag har slagit av en gång för att sedan få den fastlimmad igen på tandakuten i Gbg, har börjat värka. Denna tand, som slogs av under ett försök att tämja en mekanisk tjur, värker något djävulskt när den utsätts för kyla eller när jag anstränger mig så pass att jag får hög puls. Tjejen trodde att det var förkylningsrelaterat. Tandläkaren sade att det förmodligen är nerven som drar sig tillbaka lite. I absolut värsta fall dör nerven ut och det blir rotfyllning. Ett annat liknande scenario utspelar sig om tanden värker olidligt framöver: Då får nerven plockas bort; Rotfyllning följer. Men men. Det kan ju också gå över :)

När det gäller studierna har jag ett stort problem. Jag har jättesvårt för att komma igång!!! Jag har sjukt mycket gammalt som ligger efter. Om jag begränsar mig till denna termins uppgifter är bördan fortfarande större än önskat. När jag sedan jobbat mig ikapp skall jag utarbeta en plan för att lyckas få in 3 inlämningar (som lossar 7,5 hp vardera) och bestämma mig för när och hur jag ska lyckas skriva tentan i Spanska 1-30 - fortsatt grammatik.


Steg ett för att komma igång lär vara att få normala dygnsrutiner. Jag får strunta i att Fråga Olle är på TV, ta mig i kragen och se till att lägga mig.


Ha det bäst!Med vänlig hälsning,


Tapio


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback