Sista valdagen

Sista valdagen har börjat övergå till kväll och jag hoppas att alla nu gjort sitt val inför höstens studier. Jag står fast vid min redan utstakade väg i programdjungeln och har även sökt en kurs i franska för nybörjare på högskolan. Kursen ger i och för sig inga högskolepoäng utan ska väl mer fungerande som lite förberedande och matnyttig för en sådan som mig som läst franska på högstadiet och bara vill bli bättre på de där kunskaperna som ligger och gnager långt in i någon av hjärnans vrår (oj, vilken lång mening det blev..). Håller just nu tummarna för att schemat kommer passa ihop med föreläsningarna i religion som jag "egentligen" läser till hösten.

Helgen har varit helt underbar och våren verkar har bestämt sig för att stanna. Ett stort trovärdigt bevis för detta måste ju vara att Picassoparken är knökfull med folk som grillar, kastar kubb, ligger och läser eller helt enkelt bara är. Själv har jag spenderat en svettig dag på balkongen ihop med ömsom kurslitteratur och ömsom sudoku. Måste ju bättre på solbrännan från Marocko och jag tror faktiskt att jag lyckats ganska bra idag.

Igår blev det inte lika mycket solande då jag jobbade hela dagen på Indiska. Galet snygga sommarkläder! Det blev lite shopping i form av vita leggings, ett grått linne och en silvergrå scarf. Premiäranvändande av de inhandlade plaggen gjordes redan på lördagskvällen då det först var jobbfest med tjejerna som arbetar i kassan på Ica Maxi. Tävlingar och jättegod mat blandades med vin och det där PlayStation-sing-star-spelet. Hmm... alltså, jag vet att jag inte kan sjunga, men hallå?! Ja, jag var ju i alla fall inte sämst.. hehe..

Sammanstrålade med Anna, Melina, Johan, Pierre & Calle för dansant besök på The Café. Otroligt bra och blandad musik. Allt mellan Håkan HellströmJohnny Cash :-)


Dagens (nattens) dramtikinslag får Grand Hotell stå för. När jag svänger runt hörnet från Kungsgatan in på Kaptensgatan möts jag av blinkande blåljus och flera mindre små folkskaror. Som många hört under dagen så har det alltså brunnit på hotellet och man fick evakuera de övernattande gästerna.
Självklart stod man som ett annat fån och glodde bakom köksfönstret efter att jag sparkat av skorna och slängt av den icke-existerande jackan (ja, jag chansade och tog ingen jacka igårkväll när jag skulle ut. Det är sommar det!). Konstigt det där med nyfikenhet... vad jag hört har i alla fall ingen skadats, men jag har ju bara kikat på HallandsPostens
artikel i ämnet. Borde nog kolla lokalnyheterna ikväll..


Söndagslåten för denna vecka blir Säkert! med Vi kommer dö samtidigt. Mer glädje får man leta efter..

 

Gå ut och va glad!
/Elin

Till Elin>> ;-)Alltså jag funderade på hur många jag ville erkänna detta val av låt för.. och ähm.. jaja, Britney är ju Britney.. hehe.. ja, Elin, det var tider det!Just den låten vill jag nog snart kultförklara och ha som ett ordinarie inslag på spellistan.. haha.. Kram på dig gumman!  (blir lite förvirrad av alla Elin, men jag antar att det är Elin-Elin som stod bredvid när valet av låt gjordes..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback