En lunchfågel?

Min nya grej just nu är att försöka lägga mig i tid. Så två dagar i rad har jag legat i sängen exakt 23.04, en magisk tid. Det roliga är att jag inte känner mig direkt utsövd efter nio till elva timmar. Men jag antar att min kropp är under ombygge. Nattuggla är vad jag är.


Tydligen kan man applicera detta fågelfenomen när det gäller träningslära också, som jag tentapluggar inför nu. Man kan antingen vara en lärka eller en uggla, vilket betyder att man är olika benägen att kunna ge järnet och träna med sin yttersta kapacitet på olika tider på dygnet.

Jag tror att jag är något mitt emellan, jag gillar att hålla igång vid lunch och fram till treslaget. Undra vad jag är då? En sparv? En skata? Vilka fåglar är lunchfåglar?


Kan ju inte påstå att det händer så mycket under tentaperiod, man träffar ingen direkt, eller jo - jag var så funktionell att jag fungerade som smakråd för en viss Elin igår. Sen behöver jag ju inte nämna den där klänningen som dinglade i en papperspåse runt min handled och gav mig skavsår.

Ska lämna tillbaka den i morgon, jag såg ut som en turkose gran plus en pumpa.
Nåja, kantig och rund på samma gång hur nu en klänning kan lyckas med det.
Se vad tentapaniken gjorde med mig.


Man gör inget direkt, förutom undviker det oundvikliga. Idag har jag ändå varit relativt duktig, har ströpluggat i trädgården i fyra timmar och sen pluggat på riktigt i fem timmar inomhus, fastkedjad vid köksbordet.


Man gör inget direkt, tänker en del. Tänkte på hur skönt det var att de äntligen har asfalterat gången i Picassoparken. Jag har redan två ledsna ekrar på bakhjulet som inte vill vara med längre.


Jag tänker på Burma (Myanamar) och hur underligt det är att vägra ta emot hjälp.

Jag tänker på att de två kilo äpplen jag köpte igår ska bli äppelringar och äppelchips, kanske kan strö lite kanel på dem också.

Jag tänker på att det kanske ska göra A-kassan/fackavgiften obligatorisk. Jösses!

Jag tänker på redovisningen jag har i morgon och rapporten jag ska sitta och göra efter redovisningen och tentan på måndag och tentan på torsdag och hur lite liv jag har och hur jag hoppas att det ska regna till helgen för annars kommer det gå dåligt.

Andas, många och där:)


Minivision: På torsdag, på torsdag, på torsdag, på torsdag - då är det över:)

/Lena


Kommentarer
Postat av: Elin

Bra påminnelse! Jag måste göra äppelringar! Kanske man kan köra med banan och päron också.. hmm... Mmm... gooott...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback